۱۳۹۹ چهارشنبه ۹ مهر
دسترسی به PubMed
احتراما، پیرو مشکل دسترسی به PubMed، به اطلاع همکاران محترم می‌رساند که رفع این مشکل طی چند هفته گذشته، توسط آقای دکتر کبیری، رئیس محترم مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت و بصورت مکاتبات متعدد با گروه فنی PubMed در کتابخانه ملی پزشکی آمریکا، پیگیری شده و نهایتا چند روز پیش مکاتبه‌ای از طرف PubMed به Google‌ جهت حذف تحریم و رفع مشکل دسترسی کاربران ایرانی به سرورهای جدید PubMed که در شرکت Google است ارسال گردیده است. تا رفع این مشکل توسط Google، همکاران می‌توانند از آدرس زیر برای دسترسی به PubMed‌ استفاده نمایند.
🔵 در حال حاضر تمامی آدرس‌های قبلی PubMed به صورت معمول در دسترس نیستند و فقط دسترسی مستقیم از آدرس زیر میسر است.
🔴 همکاران محترم تا رفع تحریم Google برای دسترسی کاربران ایران به PubMed، می‌توانند از آدرس فوق استفاده نمایند تا متعاقبا و پس از رفع مشکل، امکان دسترسی مستقیم به نسخه جدید PubMed فراهم و اعلام شود.
تاریخ:
1399/03/03
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.