۱۳۹۹ چهارشنبه ۱ بهمن
معرفی بانک اطلاعاتی CHiQA
CHiQA یک نظام مبتنی بر هوش مصنوعی است. این نظام با هدف پاسخ به سوالات پزشکی کاربران با تکیه بر منابع معتبر علمی توسط کتابخانه ملی پزشکی آمریکا( NLM) طراحی گردیده است.
ساختار این بانک اطلاعاتی مبتنی بر دریافت پرسش های غیر ساختارمند( زبان طبیعی) کاربران بوده و جهت دریافت پرسش نیاز به هیچ دانش زمینه ای در خصوص روش های جستجو ندارد. این بانک اطلاعاتی با فناوری هوش مصنوعی اقدام به تجزیه و تحلیل سوالات دریافتی نموده و مبتنی بر 11 مجموعه داده ای معتبر از پیش تعیین شده به ارائه پاسخ های کاربردی می پردازد.
در حال حاضر نسخه βeta این بانک اطلاعاتی منتشر شده و به صورت رایگان از طریق آدرس اینترنتی https://chiqa.nlm.nih.gov/ قابل دسترس می باشد.
تاریخ:
1399/09/03
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.