۱۴۰۱ دوشنبه ۷ آذر
سی امین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران با شعار « ما همانیم که می خوانیم» گرامی باد.

سی امین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران 21 الی 27 آبان ماه 1401 با شعار «ما همانیم که می خوانیم» و 24 آبان ماه گرامیداشت مقام شامخ کتابداران و حافظان کتاب، اطلاعات و دانش مبارک باد.

بی گمان، هیچ ذخیره و میراثی سودمندتر و با ارزش تر از علم و حرفه ی کتابداری نیست؛ چرا کـه کتاب، مایه آرامش روحی انسان و کتابدار ضامن سلامت کتاب ها اسـت. کتاب سالم مانند همدمی اسـت کـه اندوه را از انسان می زداید و مطالعه کننده را از تنهایی در می آورد و بـه او حکمت می آموزد.

نامگذاری و گرامیداشت هفته کتاب، بهانه ای برای ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و افزایش آگاهی و سواد در هر جامعه ای است. جامعه ای که با کتاب آشنا نباشد، قدرت تفکر و تحلیل را از دست می‌دهد و آمادگی پذیرش هر دروغ و فتنه و ظلمی را خواهد داشت؛ در واقع کتابخوانی رمز پیشرفت بشریت است.

فرا رسیدن هفته کتاب، کتابخوانی و روز کتابدار را بر اساتید، دانشجویان، کارکنان و جامعه دانشگاهی بویژه کتابداران و کارکنان شبکه کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی جهرم که هر روز بیش از پیش تلاش خود را در این عرصه به کار می گیرند و مانند چراغی، کتاب، کتابخانه ها و مسیر را بر همگان روشن می کنند و کلیه کتابخوانان و دوستداران کتاب گرامی می داریم.

تاریخ:
1401/08/24
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.